Forum4Farming - Britain & Ireland Farming Forum, Agricultural Discussion Boards. IE & UK
Loading
Go Back   Forum4Farming - Britain & Ireland Farming Forum, Agricultural Discussion Boards. IE & UK > Machinery Matters
Register FAQ Forum Rules Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16-05-2013, 10:33 AM
mixed fleet mixed fleet is online now
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: midlands eire
Posts: 555
Default New Holland loader question

Will a loader coming off a Tsa 115 fit on a Ts 115
Reply With Quote
  #2  
Old 16-05-2013, 10:36 AM
Ó hÉidin's Avatar
Ó hÉidin Ó hÉidin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: EU Obscurity
Posts: 4,762
Default

nope. different frame needed
__________________
Its your own fault . . . . good enough for you.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ó hÉidin For This Useful Post:
  #3  
Old 16-05-2013, 10:56 AM
Profi Farmer's Avatar
Profi Farmer Profi Farmer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Lancashire/Wexford
Posts: 3,670
Default

Think Nelson Alexander has a loader and brackets to match a TS.

New Holland branded loader is made by Stoll if you want to price up new brackets/sub frame.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Profi Farmer For This Useful Post:
  #4  
Old 16-05-2013, 09:18 PM
mixed fleet mixed fleet is online now
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: midlands eire
Posts: 555
Default

I am looking for a loader to suit a TS 115 and i see this this one .the price seems reasonable.

http://www.donedeal.ie/for-sale/tractors/5040007
Reply With Quote
  #5  
Old 16-05-2013, 09:25 PM
Spanner's Avatar
Spanner Spanner is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Munster
Posts: 5,934
Default

Quote:
Originally Posted by mixed fleet View Post
I am looking for a loader to suit a TS 115 and i see this this one .the price seems reasonable.

http://www.donedeal.ie/for-sale/tractors/5040007
That's on a 115A, brackets won't fit a 115, is it just the loader beam that's for sale, if so then you could get brackets etc. for the 115.
__________________
Easier ways of going broke than working at it
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Spanner For This Useful Post:
  #6  
Old 16-05-2013, 09:28 PM
Mike Mike is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Kerry
Posts: 9,576
Default

Quote:
Originally Posted by Spanner View Post
That's on a 115A, brackets won't fit a 115, is it just the loader beam that's for sale, if so then you could get brackets etc. for the 115.
The ad seems to indicate that the sale includes the brackets,

SH TS115 brackets for that loader might not be that easy to come by It seems good value though.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mike For This Useful Post:
  #7  
Old 16-05-2013, 09:33 PM
Mike Mike is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Kerry
Posts: 9,576
Default

As mentioned by Profi Farmer

http://www.alexandertractors.com/ab-...ake=&model=%20[%20All%20Models%20]&s=stock%20ASC&p=10&page=1
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mike For This Useful Post:
  #8  
Old 16-05-2013, 09:39 PM
Spanner's Avatar
Spanner Spanner is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Munster
Posts: 5,934
Default

Here you go http://www.alexandertractors.com/ab-...&make=&s=stock ASC&p=10&page=1
__________________
Easier ways of going broke than working at it
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Spanner For This Useful Post:
  #9  
Old 16-05-2013, 09:44 PM
Spanner's Avatar
Spanner Spanner is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Munster
Posts: 5,934
Default

Quote:
Originally Posted by Mike View Post
As mentioned by Profi Farmer

http://www.alexandertractors.com/ab-...ake=&model=%20[%20All%20Models%20]&s=stock%20ASC&p=10&page=1
Jeez , I'm getting slow in me old age
__________________
Easier ways of going broke than working at it
Reply With Quote
  #10  
Old 16-05-2013, 09:48 PM
Mike Mike is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Kerry
Posts: 9,576
Default

Quote:
Originally Posted by Spanner View Post
Jeez , I'm getting slow in me old age
Great minds

That Trima seems good value too in fairness
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:20 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.